Hoe verwijder je je (hulp)aanbod als je tijdelijk niet beschikbaar bent?
Heb je even geen tijd om te helpen? Zet je hulpaanbod dan tijdelijk op 'Concept'. Je aanbod is dan verborgen voor anderen, waardoor je niet meer vindbaar bent en geen nieuwe berichten of reacties ontvangt.
Goed om te weten: Je kunt wel gewoon blijven inloggen en reageren op bestaande hulpvragen of gesprekken.
Zo werkt het:
- Log in op het platform
- Klik rechtsboven op je naam en ga naar 'Mijn hulpaanbod'
- Selecteer bij het aanbod de status 'Concept'.
Weer beschikbaar?
Volg simpelweg dezelfde stappen en zet de status van je hulpaanbod weer op 'Openbaar'.
Succes!