csrf
PSVvoorelkaar logo
PSVvoorelkaar

Vrijwilliger beweegcoach Merefelt

(18-09-ME) Op de revalidatie-afdeling van Oktober Merefelt verblijven ouderen met als doel om weer zo vitaal mogelijk naar huis te gaan. Dit lukt met goede medische begeleiding en veel beweegtherapie. Dat bewegen wordt ondersteund door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Het trainen kan na de behandeling ook doorgaan. De meeste ouderen vinden het echter niet prettig om dat alleen te doen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw te vormen groep enthousiaste en motiverende vrijwilligers! Als vrijwilliger kun je het verschil maken tussen ‘terug naar huis van de revalidatie’ of ‘intramuraal wonen’. Als beweegcoach ondersteunt u bij de groepstherapie of gaat u één op één of met een kleine groep cliënten aan de slag met oefeningen. Hierbij kunt u denken aan een stukje wandelen, samen het bed opmaken, samen koken, bewegen aan tafel of begeleiden van mensen op een scootmobiel. Naast het bewegen kunt u ook cliënten ondersteunen bij het aanvragen van hulpmiddelen. Al met al uitdagend vrijwilligerswerk met elke dag weer nieuwe mogelijkheden en de kans om samen met de revaliderende ouderen successen te behalen! Wij bieden • Een vrijwilligersbaan met groot maatschappelijk effect • Nauwe samenwerking met Fysio -en Ergotherapeuten; zij zijn altijd als ‘achterwacht’ beschikbaar • Basisopleiding bij aanvang en continue scholingsmogelijkheden • Een enthousiaste en gemotiveerde doelgroep en dito professioneel team om mee samen te werken Wij vragen • U heeft een bijzondere affiniteit met bewegen en sport • U bent betrokken bij de doelgroep ouderen • U bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden • U bent een motivator en wilt bijdragen aan het revalidatieproces van onze cliënten • U kunt zelfstandig werken en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

structureel

Veldhoven

Activiteitenbegeleiding

Beschrijving

(18-09-ME)
Op de revalidatie-afdeling van Oktober Merefelt verblijven ouderen met als doel om weer zo vitaal mogelijk naar huis te gaan. Dit lukt met goede medische begeleiding en veel beweegtherapie. Dat bewegen wordt ondersteund door fysiotherapeuten en
ergotherapeuten. Het trainen kan na de behandeling ook doorgaan. De meeste ouderen vinden het echter niet prettig om dat alleen te doen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw te vormen groep enthousiaste en motiverende vrijwilligers!
Als vrijwilliger kun je het verschil maken tussen ‘terug naar huis van de revalidatie’ of ‘intramuraal wonen’.

Als beweegcoach ondersteunt u bij de groepstherapie of gaat u één op één of met een kleine groep cliënten aan de slag met oefeningen. Hierbij kunt u denken aan een stukje wandelen, samen het bed opmaken, samen koken, bewegen aan tafel of
begeleiden van mensen op een scootmobiel. Naast het bewegen kunt u ook cliënten ondersteunen bij het aanvragen van hulpmiddelen. Al met al uitdagend vrijwilligerswerk met elke dag weer nieuwe mogelijkheden en de kans om samen met de revaliderende ouderen successen te behalen!

Wij bieden
• Een vrijwilligersbaan met groot maatschappelijk effect
• Nauwe samenwerking met Fysio -en Ergotherapeuten; zij zijn altijd als ‘achterwacht’ beschikbaar
• Basisopleiding bij aanvang en continue scholingsmogelijkheden
• Een enthousiaste en gemotiveerde doelgroep en dito professioneel team om mee samen te werken

Wij vragen
• U heeft een bijzondere affiniteit met bewegen en sport
• U bent betrokken bij de doelgroep ouderen
• U bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden
• U bent een motivator en wilt bijdragen aan het revalidatieproces van onze cliënten
• U kunt zelfstandig werken en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid

Wat bieden wij jou?
We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober!

Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Praktische informatie

Locatie

Veldhoven

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Impactgebied

Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Activiteitenbegeleiding
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Oktober

Waalre

Activiteit De Hoeve - Oktober Hoevenakkers

Oktober

Als vrijwilliger ondersteun je de medewerker bij het bieden van activiteiten aan cliënten van de Hoeve (17-04-HO). De activiteit vindt plaats in de huiskamer van de afdeling. Dag en tijd: In overleg, alle dagen zijn mogelijk. Taken: • Koffie en thee zetten/schenken • Begeleiden van cliënt tijdens activiteit • Afwas en opruimen van de huiskamer na afloop • Samen met de cliënt een spelletje doen, tv kijken, puzzelen of andere activiteit • Sfeer brengen in de huiskamer Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen: • Affiniteit met de doelgroep PG, verpleeghuiszorg • Goede sociale en communicatieve vaardigheden • Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers • Sfeer kunnen brengen in een groep Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw of heer voor revalidatie Merefelt

Oktober

Voor elke doordeweekse dag zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons wilt ondersteunen bij de groepswoning revalidatie. (13-21-ME) U werkt hier met ouderen die aan het revalideren zijn. Het is onze uitdaging om hen nog zoveel mogelijk zelf te laten doen zodat ze weer zelfstandig thuis zouden kunnen wonen. U onderneemt hier alle activiteiten die u in uw eigen huis ook onderneemt (wandelen, eten, huishoudelijke taken, spelletje spelen, e.d.). Interesse? Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Gastheer/gastvrouw kleinschalig wonen

Oktober

Het betreft een kleinschalige woongroep met maximaal 7 cliënten met lichamelijke beperkingen (somatiek). (17-31-ME) Je speelt een spelletje met cliënten die daaraan behoefte hebben, maakt een praatje met ze, kijkt samen tv, bakt misschien samen iets lekkers of ondersteund eventueel bij de maaltijden. Alles is bespreekbaar. Dag en tijd: Maandag en/of donderdagochtend van 8.30-13.00 uur. Taken: - Activiteiten doen zoals spelletje, wandelen, bakken, kletsen enz. - Samen met de cliënten koffie/thee drinken - Hulp bieden bij de maaltijd (eitje bakken, brood smeren) - Er voor cliënten, collega’s en bezoekers zijn als gastvrouw/-heer Vaardigheden / affiniteit / interesses / gestelde eisen - Affiniteit met de doelgroep somatiek - Sfeer en gezelligheid kunnen creëren - Zelfstandig kunnen werken - Goede sociale en communicatieve vaardigheden - Creatief zijn - Respectvol omgaan met de cliënten, collega’s en bezoekers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed om voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw/gastheer Merefelt

Oktober

Lijkt het jouleuk om gastheer/gastvrouw te zijn op een kleinschalige woongroep bij Oktober Merefelt? (18-03-ME) Dan zijn wij op zoek naar jou. Je ondersteund je collega's bij activiteiten of eventueel bij de eetmomenten. Denk aan iets bakken, een spelletje doen, ondersteunen met het eten, wandelen, krant voorlezen, enz. Het kunnen zowel individuele als groepsactiviteiten zijn. Er zijn maximaal 7 cliënten aanwezig op de woning. Dag en tijd: Ochtend: 10.00 - 12.00 uur, dagen in overleg Avond: 18.00 - 20.00 uur, dagen of andere tijden bespreekbaar Welke vaardigheden dient een vrijwilliger te bezitten: - Affiniteit met de doelgroep somatiek - Cliënten goed kunnen bejegenen - Goede communicatieve vaardigheden - Creatief zijn - zelfstandig Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature u aan of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw/gastheer Leuskenhei

Oktober

Lijkt het je leuk om gastheer of gastvrouw te zijn op een woning (doelgroep PG) op locatie Leuskenhei?(19-01-LH) Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Je zult als vrijwilliger activiteiten begeleiden, zoals een spelletje spelen, wandelen, knutselen, lezen, zingen of gezellig samen een praatje maken met een kopje koffie. Dag en Tijd: In overleg. Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG - Hart op de juiste plek - Rustig - Empathisch vermogen - Vind het leuk om verschillende activiteiten te ondernemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt bovenstaande vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger bewegen Leuskenhei

Oktober

Lijkt het je leuk om individueel beweegcoach te zijn voor cliënten van PG of somatiek? (19-04-LH) Dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die onze cliënten kan stimuleren en begeleiden op advies van de fysiotherapeut die desbetreffende cliënt heeft aangedragen. Je zult de cliënt stimuleren of begeleiden voor beweegactiviteit zoals opstaan, lopen, gaan zitten, eenvoudige beweegoefeningen zittend of staand, gebruik beweegwaaier, fietsen op motomed (zitfiets) of oefenen met Silverfit (computerprogramma in fitnessruimte). De activiteit die gedaan wordt hangt af van het advies van de fysiotherapeut in samenspraak met cliënt/mantelzorger. Dag en Tijd: In overleg (Kan overdag, maar kan ook ‘s avonds. Dit in overleg met de cliënt/mantelzorger, fysiotherapeut en afdeling waar de cliënt verblijft) Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG/Somatiek - Interesse voor bewegen - Goede communicatie - Fysiek capabel om cliënt te kunnen begeleiden - Adequaat kunnen reageren bij calamiteiten Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger kleinschalig wonen

Oktober

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden op een groepswoning of om individueel begeleiding te bieden aan een van onze cliënten? (19-03-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou. We hebben 3 zorgwoningen waar zes cliënten per woning een eigen zit-slaapkamer hebben en een gezamenlijke huiskamer waar veel tijd samen doorgebracht wordt aan tafel. Wil je graag samenwerken met de zorg en ondersteuners om zo bij te dragen aan het thuisgevoel van onze cliënten, wil je onze cliënten graag een belevingsgerichte aandacht geven, bijdragen aan hun welbevinden als mens? Of heb je oog voor waar wat extra begeleiding nodig is en bent u flexibel? Dan ben je van harte welkom op Rundgraafpark als vrijwilliger aan de slag te gaan en uw vaardigheden en talenten bij ons in te zetten. Je taken zullen onder o.a. zijn: cliënten begeleiden met ontbijt (of andere maaltijden), spelletje spelen, wandelen, koffie of theedrinken, krant samen lezen of een gezellig praatje maken. Dag en Tijd: Dag en tijd in overleg, voorkeur 09.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG - Kan goed samenwerken - Neemt initiatief - Is zorgzaam - Kan goed communiceren - Zorgt graag voor onze cliënten - Is flexibel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

1 op 1 vrijwilliger Merefelt

Oktober

Op Merefelt in Veldhoven zijn we op zoek naar iemand die graag 1 op 1 contact wil maken met onze cliënten. (21-02-ME) Samen met één van onze cliënten kun je wandelen, een spelletje spelen, de krant lezen, kletsen, etc. Dit is af te stemmen op de wensen van de cliënt maar natuurlijk ook op de wensen van jou! Dag en Tijd: In overleg Wat vragen we van een vrijwilliger? We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de cliënt 1 op 1 aandacht te geven en samen een leuke tijd te hebben. Een pré voor deze vacature is dat jij als vrijwilliger weet wat dementie inhoudt en bij voorkeur ook enige ervaring hierin heeft. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger wandelclub Leuskenhei

Oktober

Vind je het leuk om samen in groepsverband of om één op één te wandelen met onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou! (21-01-LH) Dag en Tijd: Alle dagen en tijden in de week zijn mogelijk en in overleg. We zouden het wel heel erg fijn vinden als we tot één vast moment in de week kunnen komen. Bij voorkeur op de middagen. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG/somatiek - Contact maken met cliënten - Cliënten enthousiasmeren - Oog hebben voor detail Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger kookclub

Oktober

Ben jij iemand die heerlijk kan koken en zoek je nog mensen die jou lekkere eten op willen eten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de bewoners zorg je dat er een lekkere maaltijd op tafel staat. Gezellig samen koken met in het begin ondersteuning van een medewerker en later mogelijk wat meer zelfstandig. Dag en Tijd: in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en/of somatiek. - Samenwerken met de groepsassistent - Sociaal/ makkelijke prater - Geduldig - Oplettend Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven, Bladel

Word jij ons kookmaatje?

Oktober

Op onze locatie Floriaan zijn we op zoek naar een kookmaatje. Je komt dan een verse maaltijd op de woning koken voor onze bewoners. (21-05-FL) Dit kan variëren van een lekkere kop soep tot een culinaire maaltijd. Hierbij ontvang je zo lang als gewenst is begeleiding van onze kok. Praktische informatie: Een keer per week of een keer in de twee weken ga je koken op een van onze woningen. Dag in overleg, vanaf 16.00 uur. Waar zijn we naar op zoek? Ben jij iemand die: - Zelf plezier heeft in koken? - Graag een praatje maakt? - Graag voor een ander zorgt? Dan ben jij misschien het kookmaatje dat we zoeken! Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastheer/vrouw ontmoetingscentrum Sele

Oktober

Lijkt het jou leuk om gastheer of gastvrouw te zijn en de dag voor onze bewoners wat leuker te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! (19-02-SE) Als vrijwilliger gastheer/vrouw zul je verantwoordelijk zijn voor het koffie/thee schenken, bestellingen opnemen en uitserveren en de betalingen afhandelen. Dag en Tijd: Woensdag en zondag: 14.00 - 16.30 u Donderdag, vrijdag, zaterdag: 19.00 - 22.00 u Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met de doelgroep ouderen - De werkzaamheden leuk vinden - Vriendelijk - Kan zelfstandig werken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven, Waalre

Maatje gezocht op Merefelt

Oktober

Op Merefelt zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1 activiteiten met een van onze bewoners kan doen. Denk hierbij aan: wandelen, fietsen en jeu de boules. We zoeken een vrijwilliger die kennis heeft van Veldhoven en omgeving, gezellig kan buurten en er graag op uit gaat voor een wandelingetje. Dag en tijd gaat in overleg, de voorkeur gaat uit naar de ochtend. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger te voet op pad

Oktober

Lijkt het je leuk om samen met een klein groepje cliënten en andere vrijwilligers te voet op pad te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. (21-08-ME) Elke week willen we met 4 cliënten en 4 vrijwilligers een stukje gaan wandelen. Als vrijwilligers zullen jullie samen in de hal verzamelen en de cliënten ophalen. Daarna verzamel je allemaal weer in de hal om vervolgens samen een ronde te gaan wandelen. Na het wandelen kun je gezellig afsluiten met een kopje koffie/thee in het restaurant en breng je na afloop de cliënt weer naar de afdeling. Dag en Tijd: Donderdagmiddag van 14.00 -16.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en somatiek - Goede sociale vaardigheden voor een gezellig praatje onderweg - Goede conditie om te wandelen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Dagbehandeling Merefelt zoekt vrijwilliger

Oktober

De dagbesteding somatiek op Merefelt is op zoek naar een vrijwilligers op diverse dagen en tijden in de week. We zijn op zoek naar een gastvrije, sociale en enthousiaste vrijwilliger die goed contact kan leggen met onze bewoners en zelfstandig kan werken als dit nodig is. Als vrijwilliger ondersteun je in de woonkamer met lichte huishoudelijk klusjes en zorg je samen met de medewerkers voor een huiselijke sfeer. Je doet o.a. spelletjes zoals rummikub, gezelschapspelletjes of geheugen activering en zorgt ervoor dat de mensen een fijne ochtend hebben. De deelnemers van de dagbesteding zijn veelal ouderen met een lichamelijke beperking door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel, ouderen met afasie of Parkinson. De groep bestaat uit 9 tot maximaal 12 deelnemers. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Maatje gezocht

Oktober

Lijkt het jou leuk om een maatje te worden van een van onze bewoners op Merefelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-03-ME) Wij zoeken een vrijwilliger die doordeweeks op de vroege avond samen met de bewoonster zou willen kaarten en gezellig een praatje wil maken met haar. Een echt maatje voor haar zijn en haar gezelschap bieden is van belang. Dag en Tijd: Doordeweekse dag in de vroege avonduren. (Dag en tijdstip in overleg) Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG - Kan een kaartspel spelen - Kan het voortouw in gesprekken nemen - Heeft een aardige en open houding Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger 1 op 1 contact

Oktober

Lijkt het jou leuk om onze bewoners op Leuskenhei 1 op 1 contact te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-01-LH) We zoeken een vrijwilliger die samen met één bewoner wil wandelen, koffie drinken, spelletje spelen of een creatieve activiteiten wil doen. Het één op één contact zal wisselend zijn, welke bewoner hier behoefte aan heeft. Dag en Tijd: In overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Om kunnen gaan met het ziektebeeld Alzheimer - Kan makkelijk contact maken met de bewoner - Kan de bewoner enthousiasmeren - Heeft oog voor detail - Goed kunnen samen werken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger ondersteuning ontbijt

Oktober

Ondersteun jij graag onze bewoners bij het ontbijt? (22-01-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijwilliger zal jij helpen bij het ontbijt en kun je denken aan koffie en thee zetten, bewoners ondersteunen bij het verzorgen van de maaltijd, samen met de bewoners de tafel afruimen en daarna een gezellig samenzijn en een praatje maken. Dag en Tijd: vrijdag-, zaterdag-, zondagochtend van 9.00 - 11.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG - Is geduldig - Heeft empathie - Is sociaal Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger avond activiteiten

Oktober

Lijkt het jou leuk om in de avond activiteiten te organiseren voor onze bewoners op Rundgraafpark? (22-02-RGP) Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die in de avonduren van 18.00 - 20.00 uur activiteiten willen organiseren. Je kunt hierbij denken aan een leuke spelletjes avond, iets creatiefs of gewoon een gezellig praatje met elkaar maken. Dag en Tijd: 17.00 - 20.00 uur. Mogelijkheden op elke avond in de week Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Is geduldig - Heeft empathie - Kan initiatief nemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Waalre

Vervoer kapsalon Hoevenakkers

Oktober

Lijkt het je leuk om cliënten te vervoeren van de woningen naar de kapsalon? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. (22-05-HO) We zoeken iemand die op vrijdag onze cliënten op kan halen en terugbrengen van en naar de afdelingen. Dag en Tijd: Vrijdag 08.30 - 17.00 uur (een dagdeel op vrijdag is ook mogelijk) Wat vragen we van een vrijwilliger - Affiniteit met doelgroep PG en Somatiek - Sociaal vaardig - Vriendelijk - Maakt graag een praatje - Kan een rolstoel voortduwen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven, Eersel

Tuinhulp kleinschalig wonen Merefelt

Oktober

Houd jij van tuinieren en zou je dit graag samen willen doen met een bewoner van Merefelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-08-ME) Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die samen met een of meerdere bewoners (vaak in een rolstoel) zou willen tuinieren. Hoeveel bewoners mee zullen helpen is afhankelijk van het moment, maar het zien van de activiteit is ook al erg gezellig. Als vrijwilliger zal je de tuintjes bijhouden; planten water geven, stoep vegen en het terras gezellig maken. Wanneer er bewoners zijn die willen helpen, zal je ook deze bewoners ondersteunen en een gezellig praatje met ze maken over bijvoorbeeld de tuin of andere onderwerpen. Daar hoort natuurlijk ook een gezellig bakkie koffie bij! Dag en Tijd: In overleg, frequentie is seizoensgebonden. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek - Kan zelfstandig werken - Houdt van tuinieren en gezelligheid Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger zangclub Hoevenakkers

Oktober

Lijkt het jou leuk om met een groepje bewoners van Hoevenakkers te zingen. (22-07-HO) Gezellige liedjes uit de ‘oude doos’ weer naar boven halen, een kopje koffie of thee drinken en weer een fijne middag bezorgen aan onze bewoners. Dag en Tijd: Donderdag van 14.00 - 15.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Makkelijke omgang met ouderen - Houdt van zingen - Houdt van oude liedjes Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger klus activiteit

Oktober

Ben jij een 'handige Harrie’ en vind je het leuk om samen met een klein groepje mannen te klussen? (22-08-HO) Dan zij wij op zoek naar jou! Elke woensdagochtend willen we met een groepje, van ongeveer 5 mannen, een klusactiviteit doen. Denk hierbij aan timmeren, verven, schroeven, vogelhuisjes maken etc. Eigen ideeën zijn ook van harte welkom. Daarnaast kun je gezellig een praatje maken en een kopje koffie of thee drinken. Dag en Tijd: woensdag ochtend Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Kan makkelijk een praatje maken - Heeft inlevingsvermogen - Is creatief Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Waalre

Vrijwilliger gymclub

Oktober

Vind jij het leuk om lekker te bewegen en onze bewoners lekker gezond en in beweging te houden? (22-09-HO) Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke woensdagochtend hebben we een gymclub met 15 tot 20 bewoners die lekker willen gymmen en bewegen op een stoel. Jij zult als vrijwilliger ondersteunen bij de gym of als het eventueel kan, de gymgroep leiden. Dag en Tijd: woensdagochtend Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Kan goed contact maken - Heeft inlevingsvermogen - Kan leidinggeven - Kan motiveren - Houdt van bewegen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Gastheer/vrouw Oktober - Sele

Oktober

Lijkt het je leuk om gastheer of gastvrouw te worden op locatie Sele in Veldhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-01-SE) Als gastheer of gastvrouw zal je koffie en thee schenken, gesprekken voeren met de bewoners, eindverantwoording hebben over de zaal, het geldkistje beheren en het aanspreekpunt zijn voor de bezoekers. Er zullen minimaal 5 en maximaal 13 bewoners aanwezig zijn. Dag en Tijd: ma t/m zo in de ochtend tussen 10.00 - 12.00 uur en/of in de middag tussen 14.00 - 16.00 uur. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met ouderendoelgroep - Sociale vaardigheden - Betrouwbaar - Verantwoordelijkheidsgevoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Individueel maatje Oktober - Merefelt

Oktober

Wil jij graag iemand een lach op zijn gezicht geven? Dan zijn wij op zoek naar jou. (23-02-ME) Voor een mannelijke cliënt zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die 1 op 1 activiteiten met hem wil ondernemen. Denk aan een stukje wandelen, samen een praatje maken onder het genot van een bakje koffie of om andere 1 op 1 activiteiten samen te ondernemen. Dag en Tijd: Dag in overleg. In de middag. Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Het leuk vinden iemand blij te maken - Het leuk vinden activiteiten samen te ondernemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Vrijwilliger duofiets

Oktober

Houd jij ervan om lekker de buitenlucht in te gaan op de fiets en vind je het leuk dit in gezelschap te doen met een van de bewoners van Merefelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-03-ME) Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die samen met een bewoner op zijn tijd een rondje wil fietsen op de duofiets, met trapondersteuning. Een beetje persoonlijke aandacht tijdens een rondje in de frisse lucht, daarin kun jij als vrijwilliger erg waardevol zijn! Als vrijwilliger moet je je ook comfortabel voelen op een duofiets, aangezien deze een stuk breder is. Uitleg hierover zal gegeven worden door een medewerker van Oktober. Dag en Tijd: Flexibel, in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek en PG - Heeft verantwoordelijkheidsgevoel - Houdt van fietsen - Is sociaal en communicatief vaardig - Is Flexibel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastheer/vrouw horeca Merefelt

Oktober

Lijkt het je leuk om onze medewerkers van afdeling horeca te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-04-ME) Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning kunnen bieden in restaurant van locatie Merefelt. Als vrijwilliger zal je bestellingen van de gasten opnemen en het uitserveren hiervan. Ook zal je ondersteunen bij de afwas en bediening. De gasten die voornamelijk in het restaurant komen zijn bewoners van Merefelt, het bezoek van deze bewoners en het personeel. Dag en Tijd: Dag in overleg, mogelijkheden op maandag t/m zondag. Openingstijden restaurant: 10.00 - 19.30 uur. Ondersteuning bij de lunch: 11.30 - 13.30 uur Ondersteuning bij diner: 16.30 - 18.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek en PG - Houdt van een praatje maken - Is sociaal - Neemt initiatief Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Tuinvrijwilliger Rozenhof Merefelt

Oktober

Houd jij van tuinieren en het netjes houden van onze tuin eventueel samen met onze bewoners met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die voor ons de tuin bij kan houden 1 keer per 14 dagen. Het kan zijn dat er soms ook bewoners aansluiten. Hoeveel bewoners mee zullen helpen is afhankelijk van het moment, maar het zien van de activiteit is ook al erg gezellig. Als vrijwilliger zal je de tuintjes bijhouden, planten water geven, stoep vegen en het terras gezellig maken. Wanneer er bewoners zijn die willen helpen, zal je ook deze bewoners ondersteunen en een gezellig praatje met ze maken over bijvoorbeeld de tuin of andere onderwerpen. Daar hoort natuurlijk ook een gezellig bakkie koffie bij! We zoeken iemand die 1 keer in de 14 dagen langs kan komen op Rozenhof. De dag en tijd kan in overleg. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger silent disco

Oktober

Welzijn Merefelt heeft een nieuwe activiteit ‘silent disco’. Vind jij het leuk om samen met een groepje bewoners naar de silent disco te komen? (23-08-ME) Als vrijwilliger zal je de bewoners ophalen en brengen van en naar de afdeling, ruimte en de silent disco klaarzetten, koffie en thee schenken en de activiteit begeleiden en een leuke sfeer brengen. Dag en Tijd: donderdag 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek - Kan een rolstoel voortduwen - Is handig met apparatuur aansluiten voor de silent disco Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger mandala kleuren

Oktober

Houdt jij van kleuren en vind je het leuk om dit samen met een groepje bewoners te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-10-ME) Als vrijwilliger zal je de ruimte klaar maken, bewoners ophalen en brengen, koffie en thee schenken en de bewoners enthousiasmeren en begeleiden bij het kleuren van mandala's. Dag en Tijd: Dinsdag 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG en somatiek - Vind het leuk om te kleuren - Kan bewoners begeleiden en enthousiasmeren - Kan samenwerken met medevrijwilligers Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger zondagviering

Oktober

Elke zondag hebben we een zondagsviering voor alle bewoners op Merefelt. (23-06-ME) Tijdens de viering staan we stil bij het leven maar zijn we vooral gericht op het ontmoeten van elkaar. Dit wordt onder andere ondersteund door muziek. Bent u iemand die graag mensen met elkaar in contact brengt en wilt u graag een steentje bijdragen? We zijn op zoek naar vrijwilligers die: - Meehelpen met het klaarzetten van de ruimte - Het altaar klaarzetten - Bewoners in een rolstoel halen en brengen voor de viering U doet dit niet alleen maar in samenwerking met een vast team vrijwilligers en een collega van de geestelijke zorg. Na afloop van de viering wordt er met de vrijwilligers gezamenlijk een kop koffie/thee gedronken. Dag en Tijd: Elke zondag of 1x per twee weken van 9.00 - 12.00 uur. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger koor zondagviering

Oktober

Voor onze zondagsviering zijn we op zoek naar vrijwilligers die de dienst muzikaal willen ondersteunen. We zoeken hiervoor zangers en iemand die orgel en/of piano kan spelen. Elke zondag vindt er een zondagsviering plaatst. Hiervoor is er al een klein groepje vrijwilligers dat deze dienst met zang ondersteund. Hiervoor zoeken we extra leden. Ook zijn we op zoek naar een vrijwilliger die orgel of piano kan spelen tijdens de viering en zo de zang kan ondersteunen. Dag en Tijd: Zondag 9.30 – 12.00 uur Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger ontmoetingsgroep

Oktober

Elke dinsdag is er op Merefelt een ontmoetingsgroep voor de bewoners met dementie. Tijdens deze bijeenkomst worden en diverse thema’s besproken die actueel zijn. Denk bijvoorbeeld aan: Moederdag, seizoenen, hemelvaart, bevrijdingsdag. De geestelijk verzorger begeleidt deze gesprekken en als vrijwilliger ondersteun je door het halen en brengen van de bewoners, het klaarzetten van de ruimte en de deelnemers voorzien van een kop koffie/thee. Dag en Tijd: Dinsdagochtend 9:30-11:30 Het is ook mogelijk 1x per twee weken te ondersteunen. Wat vragen we van een vrijwilliger: U bent iemand die goed kan luisteren en graag met iemand in gesprek gaat over diverse onderwerpen. Het is belangrijk dat u een rolstoel kan duwen en de mensen van en naar de woning kan begeleiden. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger koken en bakken

Oktober

Lijkt het jou leuk om samen met een groepje bewoners te koken of te bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!(23-01-HO) Je kunt hierbij denken aan in de ochtend een ei bakken, cake, koekjes enzovoorts. Voor de producten wordt gezorgd. Dag en Tijd: Bij voorkeur dinsdag ochtend. 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Het leuk vinden om te koken en bakken - Basiskennis HACCP regels - Is rustig - Maakt makkelijk contact Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger koffieochtend

Oktober

Lijkt het jou leuk om samen met een groepje bewoners een koffieochtend te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!(23-02-HO) Tijdens deze koffieochtend maak je gezellig een praatje, bied je een luisterend oor of bespreek je een bepaald onderwerp. Dag en Tijd: Bij voorkeur donderdag ochtend 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Geduldig en rustig - Kan het de bewoners naar hun zin maken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger activiteiten Hoevenakkers

Oktober

Lijkt het jou leuk om activiteiten te begeleiden op locatie Hoevenakkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!(23-03-HO) Wij zijn op zoek naar creatieve, rustige en actieve vrijwilligers die met de bewoners activiteiten willen ondernemen. Je kunt hierbij denken aan: wandelen, spelletjes spelen, koffiedrinken, tv kijken, gymmen, knutselen, muziek maken, etc. Dag en Tijd: Maandag t/m zondag. Ochtend: 10.00 - 12.00 uur Middag 15.00 - 17.00 uur Avond 18.30 - 20.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Creativiteit - Rustig - Neem initiatief en heeft eigen inbreng Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Wandelmaatje 1 op 1 Merefelt

Oktober

Ben jij graag buiten en aan de wandel en vind je het leuk om één van onze bewoners mee te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! (23-12-ME) Wij zoeken voor een vrouwelijke bewoonster iemand die graag met haar een ommetje maakt en af en toe een boodschap wil doen in de winkel. Dag en Tijd: 1x in de week of 1x in de twee weken. Dag en tijd in overleg met mevrouw Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek - Kan een rolstoel voortduwen - Kan gezellig een praatje maken - Kan een luisterend oor bieden Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

chauffeur gezocht

Oktober

Op de dagbesteding Merefelt komen zelfstandig wonende ouderen de dag doorbrengen. (23-11-ME) Het gaat dan om ouderen met een lichte vorm van dementie of somatische klachten. We zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste vrijwillige chauffeurs! Als chauffeur haal je de deelnemers in de ochtend thuis op en breng je ze aan het eind van de middag weer naar huis. Tijdens het ophalen en thuisbrengen begeleid je de deelnemer van de auto naar de deur en ondersteun je waar nodig bij het sluiten en openen van de deur en in in-en uitstappen in de auto. Je hebt afstemming met de andere vrijwilligers en medewerkers over wie je vervoert en waar je op moet letten. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen, je bent sociaal en houdt van een praatje maken tijdens het rijden maar ook een luisterend oor bieden. Je wordt onderdeel van het team vrijwillige chauffeurs en na het brengen van de deelnemers wordt er met de andere vrijwillige chauffeurs nog een kopje koffiegedronken. Dag en Tijd: Er wordt elke dag van de week gereden van maandag t/m vrijdag. Je kan zelf aangeven welke dag/dagen je beschikbaar bent. De deelnemers moeten om 10.00 uur op de dagbesteding zijn en om 15.45 uur weer opgehaald worden. Het is niet mogelijk om alleen een ochtend of alleen een middag te rijden. Praktische zaken: Je vervoert de bewoners met je eigen auto. Het is belangrijk dat je een 5-deurs auto hebt zodat deelnemers makkelijk in-uit kunnen stappen. Daarnaast ben je in bezit van een geldig rijbewijs en heb je een inzittende verzekering. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding voor de ritten die je maakt. Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger wandelclub

Oktober

Houd jij van lekker buiten zijn en een stukje wandelen? Vind je het daarbij gezellig om dit met een groepje bewoners en andere vrijwilligers te doen? (23-04-HO) Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke maandagmiddag zal de wandelactiviteit plaatsvinden en zullen er zo'n 5 bewoners deelnemen. Er zal ongeveer een uur gewandeld worden en achteraf nog gezamenlijk een kopje koffiedrinken. Dag en Tijd: maandag 14.00 - 16.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Geduldig - Fysiek in staat om een rolstoel te duwen - Sociaal Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Vrijwilliger koersballen

Oktober

Elke woensdagmiddag wordt er op locatie Hoevenakkers koersbal gespeeld. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. (23-05-HO) Als vrijwilliger zal je de ruimte mee klaar zetten, de bewoners begeleiden en ze ophalen en terugbrengen naar de woningen Dag en Tijd: Woensdag 14.00 - 16.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep ouderen - Geduldig - Creatief - Mobiel, ivm rolstoel voortduwen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastvrouw soos - Locatie Sele

Oktober

Voor op locatie Sele zijn wij zoek naar een gastvrouw voor de soos. (23-04-SE) Elke laatste zondag van de maand vindt de soos plaats en worden hier o.a. spelletjes gespeeld of komt er een artiest. Als vrijwilliger zal je de ruimte klaarzetten en opruimen, spelletjes klaar leggen, de artiest ontvangen, bewoners ontvangen en voorzien van een drankje, omgaan met een geldkistje, samen werken met collega's en het aanspreekpunt zijn tijdens de activiteit. Dag en Tijd: Elke laatste zondag van de maand 13.30 - 16.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Sociaal - Betrouwbaar - Kunnen samenwerken - Sfeer maken - Snel kunnen schakelen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre

Fietsmaatje duofiets

Oktober

Ben jij graag buiten en fiets je graag samen met een van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou. (23-06-HO) We zijn op zoek naar een fietsmaatje die met één van onze bewoners op de duofiets door Waalre en omgeving zou willen fiets en eventueel ergens een kopje koffiedrinken. Je zult één bewoner per keer meenemen op de fiets en eventueel meerdere bewoners op een dagdeel meenemen. Als vrijwilliger zal je ingewerkt worden en uitleg krijgen over de duofiets. Dag en Tijd: ochtend/middag in overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Geduldig - Fysiek in orde Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Ondersteuning stoelyoga

Oktober

Lijkt het jou leuk om te ondersteunen bij de activiteit stoelyoga? Dan zijn wij op zoek naar jou. (24-01-ME) Elke dinsdagmiddag wordt er een les stoelyoga gegeven door een docent. Momenteel komt deze docent handen tekort en zoeken wij ondersteuning. Als vrijwilliger zal je de bewoners van en naar de woning brengen, de docent ondersteunen en het mee doen van de activiteit. Er zullen ongeveer 10 bewoners deelnemen. Dag en Tijd: Dinsdag 14.00 - 15.30 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Het leuk vinden om te ondersteunen bij de stoelyoga - Het kunnen voortduwen van een rolstoel Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger creaclub Merefelt

Oktober

Ben jij een echte creabea en vind je het leuk om deze creativiteit te delen met onze bewoners? Samen met hen kun je elke maandagmiddag lekker de creativiteit kwijt en ze begeleiden met allerlei creaties. Dag en Tijd: Maandag van 14.00 - 16.15 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met de doelgroep PG/ Somatiek - Kan ondersteuning bieden aan bewoners - Kan bewoners enthousiasmeren/motiveren - Heeft affiniteit met de betreffende activiteit Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Waalre, Eersel, Veldhoven

Te voet op pad Hoevenakkers

Oktober

Op locatie Hoevenakkers willen we een nieuwe activiteit opzetten. ‘Te voet op pad’ zal de nieuwe activiteit zijn. (24-01-HO) Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ben jij graag buiten en wandel je graag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met een groepje bewoners ga je een stukje wandelen. De bewoners gaan te voet (eventueel met rollator) mee. Onderweg maak je gezellig een praatje en begeleid je hen. Na afloop kun je gezellig samen een kopje thee of koffiedrinken. Dag en Tijd: In overleg, nog geen vast tijdstip en dag vanwege nog op te zetten activiteit Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Geduldig - Maakt graag een praatje - Fysiek in orde Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Gastheer/gastvrouw somatiek Merefelt

Oktober

Ben jij in voor een dosis gezelligheid met onze bezoekers van de dagbehandeling somatiek op Merefelt? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-02-ME) We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die zich in wil zetten voor onze bezoekers. Samen met hun speel je spelletje, drink je een kopje koffie of thee, doe je allerlei activiteiten en maak je gezellig een praatje. Op dinsdagmiddag wordt er ook gewandeld, hierbij moeten bezoekers in een rolstoel soms geduwd worden. Daarnaast zullen er af en toe ook wat huishoudelijke taken gedaan dienen te worden. Wat verwachten we van je? - Affiniteit met doelgroep somatiek - Gastvrij zijn - De Nederlandse taal spreken - Sociaal zijn - Initiatief nemen - Verantwoordelijksheidsgevoel Dag en tijd: Dinsdagmiddag van 14.00 - 16.15 uur (wandelen met rolstoel) Woensdagochtend van 09.30 - 13.00 uur (ondersteuning met maaltijden) Donderdagochtend van 09.30 - 13.00 uur Donderdagmiddag van 14.00 - 16.15 uur Vrijdagmiddag van 14.00 - 16.15 uur Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Ben jij de helpende kracht in de avond?

Oktober

Heb jij in de avond wat uurtjes over en heb je zin om je in te zetten als vrijwilliger? Dan zoeken wij jou! (24-02-ME) Op locatie Merefelt zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de avond, tussen 18.30 - 22.00 uur, onze bewoners willen vermaken. Samen met de bewoners kun je een spelletje spelen, praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee, wandeling maken , tv kijken of ander vermaak aanbieden. Dag en tijd: 18.30 - 22.00 uur, dag in overleg Wat vragen wij van jou als vrijwilliger? - Affiniteit met doelgroep PG - Flexibel zijn - Initiatief kunnen nemen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eenmalig
Waalre

Koffiemaatje gezocht

Oktober

Vind jij het gezellig om een kopje koffie of thee te drinken met een van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou! (24-02-HO) Voor een bewoonster zijn we op zoek naar een vrijwilliger die eens per week een kopje koffie met haar komt drinken en gezellig een praatje met haar maakt. Ze houdt er ook van om gezellig door de winkelstraat te wandelen in Waalre dorp. Kortom je maakt er samen een gezellige middag van! Dag en tijd: Ochtend of middag, dag in overleg Wat vragen we jou als vrijwilliger? - Affiniteit met doelgroep ouderen - Sociaal en houd van een praatje - Fysiek in staat om een rolstoel voort te duwen - Eens per week beschikbaar Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eenmalig
Veldhoven

Sense Garden creëert geluksmomenten

Oktober

Door levensechte beelden, herkenbare geluiden, bekende geuren en smaken en aanrakingen speelt Sense Garden in op de emoties van de bewoner. (24-03-ME) Denk aan foto’s uit de kindertijd, herkenbare muziek of bekende geuren, waardoor je even mee teruggenomen wordt naar vroeger. De Sense-Garden op Merefelt is de eerste in heel Nederland. Hoe mooi zou het zijn als we zo veel mogelijk bewoners een waardevol moment kunnen laten beleven? Wil jij een geluksmoment creëren? Ben jij iemand die geduldig is, goed kan luisteren en de mens achter de dementie wil leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou! Dag en Tijd: in overleg Wat vragen we jou als vrijwilliger? - Affiniteit met PG - Geduldig zijn - Goed luisterend oor hebben - De mens achter de dementie willen leren kennen Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Eenmalig

Anderen bekeken ook

Veldhoven

Vrijwilliger silent disco

Oktober

Welzijn Merefelt heeft een nieuwe activiteit ‘silent disco’. Vind jij het leuk om samen met een groepje bewoners naar de silent disco te komen? (23-08-ME) Als vrijwilliger zal je de bewoners ophalen en brengen van en naar de afdeling, ruimte en de silent disco klaarzetten, koffie en thee schenken en de activiteit begeleiden en een leuke sfeer brengen. Dag en Tijd: donderdag 10.00 - 12.00 uur Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep somatiek - Kan een rolstoel voortduwen - Is handig met apparatuur aansluiten voor de silent disco Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Eindhoven

Vrijwilliger FeelGoodMarkt/markt

Stichting Geef Om Elkaar Nederland

Wij zoeken enthousiasteling die met onze goede doelen stichting met ons mee op de FEELGOOD market Strijp S , Eindhoven wil staan. Vaak is dit een zondag/weekenddag. Wil jij bijdrage leveren aan verspreiden van boeken voor kinderen en hun ontwikkeling. je verkoop-talent? Ben je goed in mensen inspireren, creatief en gezellig in duo-verband te werken? We vragen betrouwbaarheid in omgaan met spullen/financiën, Voorkeur in bezit van een auto. Eventuele vergoeding/cadeaubon in overleg, benzinekosten vergoeding.

Structureel
Veldhoven, Bladel

Word jij ons kookmaatje?

Oktober

Op onze locatie Floriaan zijn we op zoek naar een kookmaatje. Je komt dan een verse maaltijd op de woning koken voor onze bewoners. (21-05-FL) Dit kan variëren van een lekkere kop soep tot een culinaire maaltijd. Hierbij ontvang je zo lang als gewenst is begeleiding van onze kok. Praktische informatie: Een keer per week of een keer in de twee weken ga je koken op een van onze woningen. Dag in overleg, vanaf 16.00 uur. Waar zijn we naar op zoek? Ben jij iemand die: - Zelf plezier heeft in koken? - Graag een praatje maakt? - Graag voor een ander zorgt? Dan ben jij misschien het kookmaatje dat we zoeken! Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen. We willen namelijk dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. We bieden workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature je aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Veldhoven

Leuk contact met Fred (VE69)

MEE De Meent Groep

Hoi, mijn naam is Fred (61 jaar) en ik woon in Veldhoven. Ik ben een rustige man die het leuk vind om te kletsen met iemand. Ik doe er soms wat langer over om dingen te leren. Ik werk fulltime als reiniger van kantoorpanden. Mijn werk is erg belangrijk voor mij, daar ben ik trots op. Naast mijn werk heb ik weinig sociaal contact. Ik heb dan vooral contact met mijn zus. Ik zou het leuk vinden om samen met een vrijwilliger dingen te gaan doen zoals fietsen, wandelen of samen koken. Daarnaast sta ik open voor ook nieuwe dingen. Ondertussen een beetje kletsen, dan ben ik al snel tevreden. Ik ben vriendelijk en help graag andere mensen. Dit is tegelijkertijd ook mijn valkuil; ik vergeet mezelf dan wel eens. Lijkt jou het leuk om mij te leren kennen dan neem gerust contact met MEE op. Wie weet tot ziens!

Structureel
Eindhoven

Een gezellig wandel en/of fietsmaatje (E481)

MEE De Meent Groep

Hoi! Ik ben Jan en ben 49 jaar oud. Ik ben op zoek naar wat extra sociale contacten. Ik ben een gezellige en sociale man die zowel goed kan vertellen als luisteren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Een paar keer per week pak ik mijn fiets en rijd ik kortere en langere afstanden. Wanneer ik niet fiets kijk ik graag naar televisieprogramma’s. Hierbij kun je denken aan: de rijdende rechter of beste zangers. Maar ik kan ook enorm genieten van een leuke thriller of actiefilm. Vanwege mijn autisme is het voor mij een uitdaging om dingen niet te snel in te vullen en er een conclusie uit te trekken. Daarom zoek ik iemand die eerlijk en open is in de communicatie, zodat ik hiervan kan leren. Denk je dat jij (man) mij hierbij kan helpen en houd je daarnaast van een goed gesprek, wandeling of fietstocht? Dan zou ik graag kennis met je maken.

Structureel
Veldhoven

Vrijwilliger 1 op 1 contact

Oktober

Lijkt het jou leuk om onze bewoners op Leuskenhei 1 op 1 contact te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! (22-01-LH) We zoeken een vrijwilliger die samen met één bewoner wil wandelen, koffie drinken, spelletje spelen of een creatieve activiteiten wil doen. Het één op één contact zal wisselend zijn, welke bewoner hier behoefte aan heeft. Dag en Tijd: In overleg Wat vragen we van een vrijwilliger: - Affiniteit met doelgroep PG - Om kunnen gaan met het ziektebeeld Alzheimer - Kan makkelijk contact maken met de bewoner - Kan de bewoner enthousiasmeren - Heeft oog voor detail - Goed kunnen samen werken Wat bieden wij jou? We vinden het belangrijk om goed voor onze vrijwilligers te zorgen en willen graag dat jij je thuis voelt bij onze organisatie. We bieden je daarom vrijwilligerswerk dat aansluit bij jou interesses en talenten. Ook bieden we workshops en trainingen aan zodat je jezelf kan ontwikkelen en je wordt onderdeel van een team vrijwilligers/medewerkers. Ook ben je als vrijwilliger van harte welkom bij verschillende evenementen van Oktober! Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Energiecoach: help besparen en verduurzamen

Cordaad Welzijn

Wat doet een energiecoach? Als vrijwillige energiecoach geef je bewoners thuis uitleg over elektriciteit en gasgebruik. Je helpt de bewoners om geld te besparen en het wooncomfort te verhogen. Ons energie team helpt je op weg. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme. Energiecoach worden iets voor jou? Krijg je energie van mensen helpen, heb je interesse? Dan zoeken wij jou! Wij vragen: • Je woont in Veldhoven of directe omgeving • Je kunt goed luisteren en uitleggen • Je bent enthousiast over energie besparen • digitaal vaardig is een pre • Je bent een dagdeel per week beschikbaar, meer mag 😉 Heb je interesse? Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek Werk je liever met je handen? Word dan energie klusser (zie andere vacature)

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Ben jij de nieuwe vrijwilliger terzijde

SWOVE

Vrijwillig Ter Zijde kan versterking gebruiken. Wil jij opgeleid worden tot vrijwillig ondersteuner bij dementie, niet aangeboren hersenletsel, hoge kwetsbaarheid of bij mensen in de laaste levensfase in de thuissituatie? Kom dan kennismaken met ons. Na de training word je in overleg ingezet bij een cliënt thuis. Dat kan op vaste tijdstippen maar soms ook flexibel als jou dat beter uitkomt. Door je een paar uur in de week in te zetten, kan jij de kwaliteit van leven van zowel de cliënt als zijn of haar mantelzorger(s) een flinke boost geven. Je bepaalt zelf hoeveel uur je inzetbaar bent. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Structureel
Jongeren
Veldhoven

Word vrijwillig energieklusser!

Veldhovenvoorelkaar

Klus je graag en wil je dat ook voor een ander doen? Word dan vrijwillige Energieklusser! Wat doet een energieklusser? Als energieklusser help je bewoners thuis met het aanbrengen van gratis energiebesparende producten. Denk aan radiatorfolie, tochtstrippen of een waterbesparende douchekop. Of aan het vervangen van gloei- en halogeenlampen door ledlampen en het dichten van kieren. Als energieklusser help je bewoners zo om elektriciteit en gas te besparen. Ons energie team helpt je op weg. Ervaring is niet nodig, wel enthousiasme. Energieklusser worden iets voor jou? Krijg je energie van mensen helpen, ben je handig in het uitvoeren van uiteenlopende kleine klusjes en herken jij je in onderstaand profiel? Dan zoeken wij jou! • Je woont in Veldhoven of directe omgeving • Je hebt twee rechterhanden • Je bent enthousiast over energie besparen • digitaal vaardig is een pre • Je bent een dagdeel per week beschikbaar, meer mag 😉 Heb je interesse? Reageer en dan maken we snel kennis! Liever aan de slag als energiecoach? Laat het ons ook dan weten!

Structureel