Vrijwilligers voor het Huis van de Kerstman

Vrijwilligers voor het Huis van de Kerstman

Datum:
08-12-2022 t/m 24-12-2022
Plaats:
Helmond
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Activiteitenbegeleiding, Creatief & muziek
Jongeren
Ja
Tip anderen via:

It's the most wunderful time of the year….

En dit jaar wordt het wel een heel mooi en bijzonder moment! Dit jaar zal voor de tweede keer het Huis van de Kerstman in het centrum van Helmond worden nagebouwd. In verschillende kamers ontvangen de elfjes, mrs Claus en natuurlijk op sommige momenten ook de kerstman iedereen die het Geheim van de kerstman wil ontdekken. Er is onder andere een keuken, een werkkamer, een control centrum, een kamer waar de kadootjes gemaakt worden en een bakkerij waar de lievelingskoekjes van de kerstman gebakken zullen worden. Verder kun je een kijkje nemen in het postkantoor van de kerstman en kun je stiekem binnengluren in zijn slaapkamer.

Hiervoor zijn we als Stichting Kerststad Helmond op zoek naar enthousiaste en spontane vrijwilligers en bieden we plekken aan voor maatschappelijke stages. Onze belangrijkste criteria zijn dat je het leuk vind om mensen een mooie dag te bezorgen en natuurlijk enthousiast wordt van kerstmis!

Vind jij het leuk om bijvoorbeeld als elf, sneeuwpop, kerstengel, kerstmeisje of een van de vele andere kerstfiguren een rol te vervullen in en rondom het huis van de kerstman? Of wellicht wil je kinderen of ouderen, verkleed als elf, helpen bij het knutselen in de knutselkamer van de kerstman? Of heb je twee rechterhanden en wil je juist helpen met decorbouw en/of het op- of afbouwen van het decor? Wij hebben allerlei mogelijkheden voor vrijwilligers. Ook kun je wellicht bij ons invulling geven aan je maatschappelijke stage.

Vind je het ook leuk om in teamverband te werken in een super enthousiast en gezellig team....en wil je graag shinen in het centrum van Helmond in schitterende en unieke outfits!

Dan zoeken we jou!!

Denk je op een andere wijze bij te kunnen dragen aan dit evenement (bijvoorbeeld het spelen van kerstmuziek/zingen van kerstliedjes of het maken van foto’s en video’s of je bent erg handig met social media) dan mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Het spreekt voor zich dat wij zorgen voor een hapje en een drankje voor de vrijwilligers en stagiares.

  • De vraag van Pieter is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar
  • Pieter is eerder via deze website geholpen
Laat Pieter weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Kerststad Events
Geplaatst door:
Profielfoto van Pieter
100% profielsterkte
  • De vraag van Pieter is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Helmondvoorelkaar
  • Pieter is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja