csrf
PSVvoorelkaar logo
PSVvoorelkaar

Tuinman/-vrouw (vrijwillig)

Ben jij iemand die ervan geniet als een tuin er mooi bij ligt? Het Rode Kruis zoekt een gemotiveerde Tuinman/-vrouw voor haar gebouw aan de Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven. Om het gebouw is het hele jaar door veel te doen aan het groenwerk. Dit in goede banen leiden, overzicht houden, organiseren en ook ‘de handen uit de mouwen steken’ is de kern van de functie. Hiervoor zijn we op zoek naar meerdere tuinmannen/-vrouwen om als team aan de slag te gaan. Wat is je profiel: - Een tuinliefhebber met ervaring in groen werkzaamheden; - Je bent je bewust van je omgeving tijdens het werk en houdt hier rekening mee; - Per week ben je 1 ochtend beschikbaar.

Lees meer

structureel

Eindhoven

Klussen buiten & tuin

Beschrijving

Ben jij iemand die ervan geniet als een tuin er mooi bij ligt?

Het Rode Kruis zoekt een gemotiveerde Tuinman/-vrouw voor haar gebouw aan de Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven. Om het gebouw is het hele jaar door veel te doen aan het groenwerk. Dit in goede banen leiden, overzicht houden, organiseren en ook ‘de handen uit de mouwen steken’ is de kern van de functie. Hiervoor zijn we op zoek naar meerdere tuinmannen/-vrouwen om als team aan de slag te gaan.

Wat is je profiel:
- Een tuinliefhebber met ervaring in groen werkzaamheden;
- Je bent je bewust van je omgeving tijdens het werk en houdt hier rekening mee;
- Per week ben je 1 ochtend beschikbaar.

Praktische informatie

Locatie

Eindhoven

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken, Geschikt voor jongeren, Extra begeleiding mogelijk

Impact

Impactgebied

Tuin, dieren & natuur

Categorie

Klussen buiten & tuin
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Eindhoven

Evenementenhulpverlener (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Als hulpverlener van het Rode Kruis ben je getraind voor onverwachte situaties. Is er iemand gewond? Je houdt je hoofd koel en neemt je verantwoordelijkheid. Tijdens de Marathon van Eindhoven, Carnaval, Koningsdag en andere evenementen staan jij en je team klaar. De bezoekers hebben een geweldige dag en jij ook. Wie ben jij? - Je bent 18 jaar of ouder; - Je hebt een geldig certificaat Uitgebreide Rode Kruis EHBO (EH4100 of gelijkwaardig diploma) of bent bereid deze te halen; - Je bent bereid om een aanvullende training te volgen. Je stelt jezelf een aantal dagen per jaar beschikbaar; - Je bent stressbestendig en beschikt over incasseringsvermogen; - Je komt direct in actie als er iets gebeurt en je neemt je verantwoordelijkheid; - Je luistert goed en reageert op behoeften van slachtoffers.

Structureel
Eindhoven

Dagleider Contactcirkel (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Een van onze projecten op het gebied van Goed voorbereid is de Contactcirkel. Een Contactcirkel bestaat uit een groep mensen die elke ochtend even contact met elkaar hebben om te vragen of alles goed gaat. Daarnaast heeft het bellen een alarmfunctie en voorkomt dat het onopgemerkt blijft als er iets met een deelnemer aan de hand is. Wordt er door een deelnemer niet opgenomen dan belt de vrijwilliger van het Rode Kruis een contactpersoon om een kijkje te gaan nemen. Wat is je profiel: - Je beschikt over inlevingsvermogen en hebt goede communicatieve vaardigheden; - Je fungeert als informatiekanaal tussen het Rode Kruis en de deelnemers; - Je neemt vanuit huis contact op met de deelnemers; - Per week ben je 1 uur beschikbaar.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Medewerker Logistiek (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Als Medewerker Logistiek ondersteun je de Coördinator Logistiek bij de uitvoering van diverse logistieke taken voor het hele district. Wat ga je doen: - In samenwerking met de Coördinator Logistiek zorg je ervoor dat het magazijn, de voorraad, het materiaal en het materieel op orde zijn; - Je controleert de correctheid van de inhoud van de tassen, het materiaal en het materieel; - Je zorgt voor de logistieke voorbereiding voor evenementen; - Je bent actief met het op- en afbouwen van de EHBO-posten in samenwerking met de hulpverleners bij een evenement.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Gastdocent (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Rode Kruis biedt verschillende educatieprogramma’s aan in het onderwijs; variërend van het primair onderwijs t/m wetenschappelijk onderwijs. Dit aanbod bestaat uit online lesmateriaal waar docenten zelf mee aan de slag kunnen en uit gastlessen die door docenten kunnen worden aangevraagd. Het online lesmateriaal wordt landelijk gecoördineerd. De gastlessen worden verzorgd door regionale educatieteams, bestaande uit gastdocenten die gespecialiseerd zijn in verschillende educatieprogramma’s o.a. EHBO skills leer je zo, Humanitair Oorlogsrecht of Hero of Humanity. Wat zijn je taken: - Verzorgen van minimaal 8-10 gastlessen per jaar op scholen alsook online (1 ochtend per maand); - Volgen van trainingen waarin je je kunt specialiseren in één of meerdere gastlessen; - Je bent ambassadeur van onze gastlessen; - Rapporteert terug over de gastlessen aan de coördinator middels een evaluatieformulier.

Structureel
Eindhoven

Gastdocent Humanitair Oorlogsrecht vrijwillig

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Rode Kruis is de grondlegger van het Humanitair Oorlogsrecht (HOR). Eén van de taken van het Rode Kruis is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis opdoen van dit recht. Want kennis van de regels kan schendingen in de toekomst voorkomen. Dat geldt in oorlogstijd, maar ook wanneer er vrede is. Daarom geeft het Rode Kruis gastlessen HOR op het voortgezet- en middelbaarberoepsonderwijs, en bij verenigingen. Hiervoor zijn we op zoek naar Gastdocenten. Wat zijn je taken: - In tweetallen gastlessen Humanitair Oorlogsrecht verzorgen; - Vrijwillig het belang van HOR uitdragen, vanuit de Rode Kruis grondbeginselen; - Up-to-date blijven over de ontwikkelingen van het Humanitair Oorlogsrecht; - Rapporteert terug over gegeven voorlichtingen aan de coördinator; - Ervaringen uitwisselen in teambijeenkomsten in Noord-Brabant.

Structureel
Eindhoven

EHBO-instructeurs (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Omdat steeds meer mensen willen weten hoe te reageren tijdens een noodsituatie, volgen ze een EHBO-cursus bij het Rode Kruis. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwillige EHBO-instructeurs die hun kennis over EHBO graag op anderen willen overbrengen. Wat zijn je taken: - Verzorgen van EHBO-lessen aan vrijwilligers, minimaal 1 lesavond per 2 weken op locatie Eindhoven, Helmond of Valkenswaard. Wat is je profiel: - Je beschikt over een geldig EHBO-instructeurs diploma, bij voorkeur Rode Kruis, en de certificaten reanimatie, kinderreanimatie en EH aan kinderen; - Indien je nog geen EHBO-instructeurs diploma hebt, kun je bij het Rode Kruis de opleiding volgen; - Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden; - Je staat graag voor een groep; - Je staat achter de grondbeginselen van het Rode Kruis.

Structureel
Eindhoven

Workshopleider Goed voorbereid (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Rode Kruis in District Brabant-Zuidoost op zoek naar enthousiaste, vrijwillige workshopleiders voor ons programma ‘Goed voorbereid.’ Hiermee richten wij ons op veiligheid in en om het huis en het Goed voorbereid zijn op een noodsituatie. Om zoveel mogelijk mensen te helpen heeft het Rode Kruis een workshop Goed voorbereid ontwikkeld. Hierin behandelen we extreem weer, brand, ontruiming, vallen, inbraak en babbeltrucs. Cursisten worden zich bewust van risico’s in en om het huis, krijgen tips en kunnen om raad vragen. Wat is je profiel: - Je hebt affiniteit met veiligheid en gevaarpreventie in en rondom de woning; - Tijdens het geven van workshops inspireer en motiveer je deelnemers; - Je hebt kennis en inzicht in het belang van een netwerk in noodsituaties; - Je verzorgt minimaal 8 workshops per jaar.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Noodhulpteamlid (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Noodhulpteam treedt op bij grootschalige ongevallen en rampen en werkt samen met ambulancepersoneel en andere medische professionals. Je werkt in georganiseerd verband en samen met andere teamleden zorg je voor het inrichten van de opvanglocatie, het opvangen van lichtgewonde slachtoffers en je voert eerste hulp handelingen uit. Je bent mede verantwoordelijk voor het signaleren en doorverwijzen van letsels en/of aandoeningen waarvoor verpleegkundigen of andere medische professionals geraadpleegd moeten worden. Wat is je profiel: - Je bent bereid de aangeboden opleidingen en trainingen te volgen; - Je bent een echte teamspeler, flexibel en sterk in communiceren; - Je krijgt bij voorkeur van je werkgever de ruimte om direct je werkplek te verlaten bij een oproep; - Je bent mobiel bereikbaar, bereid een pager te dragen en hierdoor inzetbaar binnen 15 minuten; - Je bent stressbestendig en fysiek in staat om alle taken uit te voeren.

Structureel
Eindhoven

Bevolkingszorg (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Bij een ramp of in een crisissituatie staat het team Bevolkingszorg van het Rode Kruis klaar om hulp te bieden aan getroffenen. Het Rode Kruis ondersteunt gemeenten bij bevolkingszorgtaken. Zoals bijvoorbeeld bij de evacuatie en opvang van bewoners na een brand of overstroming. Of bij de opvang van mensen tijdens een tragische gebeurtenis. Jij bent hun eerste aanspreekpunt, biedt praktische hulp én een luisterend oor. Wat is je profiel: - Je bent hulpvaardig en bereid de handen uit de mouwen te steken; - Je hebt goede sociale vaardigheden, bent stressbestendig en flexibel; - Je bent in staat om bij een oproep met eigen vervoer naar de inzetlocatie te komen; - Je hebt een uitgebreid EHBO-diploma of bent bereid dit te halen.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Teamleider Restoring Family Links vrijwillig

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Niet weten waar je vader, moeder, broer of zus is. Dat is elk jaar voor duizenden mensen de harde realiteit. Zij zijn het contact met hun dierbare verloren als gevolg van een oorlog, conflict, natuurramp of migratie. Waar begin je met zoeken? Het Rode Kruis helpt met het zoeken naar vermiste familieleden en het herstellen van het contact. Dat doen we samen met het Internationale Rode Kruis Comité (ICRC) en alle nationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen. Wil jij bijdragen bij het vinden en in contact brengen van familie? Dan is deze functie bij Restoring Family Links (RFL) iets voor jou! Wat zijn je taken? • De werkzaamheden coördineren van het RFL-team in regio Zuid; • 6-10 RFL-vrijwilligers begeleiden en aansturen bij de uitvoering van de RFL-activiteiten; • Regelmatig aansluiten bij gesprekken met hulpvragers op het kantoor in Eindhoven; • Je bent (deels) verantwoordelijk voor de planning; • Je bent verantwoordelijk voor de case-administratie van opsporingsverzoeken in het CRM-registratiesysteem; • Vrijwilligers evalueren en beoordelen op geschiktheid op basis van reeds vastgestelde criteria; • Zorgen voor alle randvoorwaarden voor je team; • Deelnemen aan trainingen en bijeenkomsten. Wat is je profiel? • Je bent een vraagbaak maar zeker ook een luisterend oor voor je team; • Je hebt goede communicatievaardigheden. Je kunt schakelen tussen ons verenigingskantoor, de andere vrijwilligers en de hulpvrager om de aanvraag zo goed mogelijk te behandelen; • Je bent bereid te reizen (m.n. binnen de regio) en minimaal één jaar beschikbaar voor ongeveer 10 uur in de week, voornamelijk op de maandagen; • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een derde taal is een pré; • Je hebt affiniteit met hulpvragers met verschillende culturen en achtergronden. Wat hebben wij jou te bieden? • Zinvol, sociaal, maatschappelijk relevant en verantwoordelijk vrijwilligerswerk; • Een goed gevoel, want je draagt bij aan het werk van het Rode Kruis; • Diverse trainingen en onbeperkt toegang tot online E-learning platform; • Samenwerking met een team van enthousiaste vrijwilligers en beroepskrachten; • Je ontvangt reiskostenvergoeding en tijdens het uitvoeren van je taak ben je verzekerd.

Structureel
Eindhoven

Restoring Family Links (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Restoring Family Links (vrijwillig) Niet weten waar je vader, moeder, broer of zus is. Dat is elk jaar voor duizenden mensen de harde realiteit. Zij zijn het contact met hun dierbare verloren als gevolg van een oorlog, conflict, natuurramp of migratie. Waar begin je met zoeken? Het Rode Kruis helpt met het zoeken naar vermiste familieleden en het herstellen van het contact. Dat doen we samen met het Internationale Rode Kruis Comité (ICRC) en alle nationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen. Wil jij bijdragen bij het vinden en in contact brengen van familie? Dan is deze functie bij Restoring Family Links (RFL) iets voor jou! Wat zijn je taken? • Gesprekken voeren met hulpvragers op het kantoor in Eindhoven (al dan niet via een tolk); • Invullen van een opsporingsformulier; • Contacten onderhouden met hulpvragers alsook de beroepskrachten op de afdeling Opsporing en Ondersteuning over de voortgang van een hulpverzoek; • Hulpvrager doorverwijzen naar relevante instanties; • Je bent verantwoordelijk voor de case-administratie van opsporingsverzoeken in het CRM-registratiesysteem; • Deelnemen aan trainingen en bijeenkomsten. Wat is je profiel? • Je bent een analytische puzzelaar met een dienstverlenende instelling die zich snel nieuwe informatie eigen kan maken; • Bereid tot reizen in Eindhoven eo en minimaal één jaar 4 tot 8 uur per week voornamelijk op de maandagen beschikbaar; • Je hebt affiniteit met hulpvragers met verschillende culturen en achtergronden; • Je kan goed luisteren, contacten leggen en onderhouden, bent geduldig en empathisch; • Je kan ordelijk en systematisch werken en hebt ervaring met Microsoft Office 365; • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, derde taal is een pré. Wat hebben wij jou te bieden? • Zinvol, sociaal, maatschappelijk relevant en verantwoordelijk vrijwilligerswerk; • Een goed gevoel, want je draagt bij aan het werk van het Rode Kruis; • Diverse trainingen en onbeperkt toegang tot online E-learning platform; • Samenwerking met een team van enthousiaste vrijwilligers en beroepskrachten; • Je ontvangt reiskostenvergoeding en tijdens het uitvoeren van je taak ben je verzekerd.

Structureel
;

Anderen bekeken ook

Almere, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Purmerend, Zaanstad, Breda, Eersel, Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Roermond, Maasgouw, Roosendaal

Sophia SnuffelVrijwilliger

Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Op die manier kan het aantal hondenbeten bij kinderen beperkt worden en neemt angst voor honden af. Bovendien draagt het Sophia SnuffelCollege bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren. Het Sophia SnuffelCollege is een project van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren. "Het is fantastisch snuffelvrijwilliger te zijn! Je kunt kinderen door de interactie met je hond, echt iets bijbrengen. De samenwerking met je eigen hond maakt het voor mij het ideale vrijwilligerswerk en bovendien draag je een steentje bij aan onze samenleving. Kortom vrijwilligerswerk dat voldoening geeft!" – Ilja Moll "Al zou er maar één kind zijn dat niet gebeten wordt door een hond, dan heeft mijn jarenlange inzet voor het Sophia SnuffelCollege zich al geloond." – Dorette Stöveken Werkzaamheden: Het Sophia SnuffelCollege bestaat uit drie wekelijkse lessen van 30 tot 45 minuten. In de eerste les laat je de kinderen kennismaken met een handpop. Tijdens de tweede en derde les komt je hond mee de klas in en wordt de theorie in praktijk gebracht. Hoe zie je of een hond boos is, of verdrietig? Wanneer mag je een hond aaien en wanneer kun je hem beter met rust laten? Spelenderwijs leg je de belangrijkste regels voor de omgang met honden uit. Daarbij laat je de kinderen oefenen met aaien, borstelen en brokjes geven. Na afloop krijgt iedereen een SnuffelDiploma en een werkboekje met spelletjes en informatie voor de ouders. Vind jij het belangrijk dat kinderen leren hoe ze veilig met honden omgaan? Meld je dan aan als SnuffelVrijwilliger! Om de veiligheid van de kinderen te garanderen, legt iedere SnuffelHond de Sophia SnuffelCollege Hondengedragstest af. Via www.snuffelcollege.nl kun je een vragenlijst invullen en opsturen naar onze mail. Lijken jij en je hond geschikt voor het project dan nodigen we je graag uit voor de Sophia SnuffelCollege Hondengedragstest! Wat verwachten we van jou? • Je kan goed omgaan met kinderen en hebt hier plezier in; • Je hebt gedegen kennis van hondengedrag; • Je bent minimaal 9 dagdelen per jaar beschikbaar tijdens schooluren; • Je bent representatief voor de vereniging en staat achter onze doelen; • Je beschikt over eigen vervoer om met de hond scholen te bezoeken; • Je bent bereid zelf scholen te benaderen in jouw omgeving. Wat verwachten we van jouw hond? • Hij is minimaal 18 maanden en maximaal 8 jaar oud; • Hij heeft een basiscursus gevolgd bij een hondenschool (dit is níet de puppycursus, maar de gehoorzaamheidstraining die daarop volgt); • Hij valt onder de aansprakelijkheidsverzekering (AVP) van de eigenaar; • Hij is stressbestendig en vindt het leuk om met kinderen om te gaan.

Project
Eersel, Bladel, Bergeijk, Waalre

Wilt u iets betekenen voor mensen in de laatste fase van het leven?

Cordaad Welzijn

Meld u dan nu aan als vrijwilliger! Het Wél Welzijnswerk is op zoek naar vrijwilligers die iets willen betekenen voor mensen in de laatste levensfase. Denk hierbij aan het ondersteunen en ontlasten van de mantelzorgers, het bieden van aanwezigheidshulp en het uitvoeren bij lichte zorgtaken (kopje koffie zetten, boterham smeren, e.d.). Als vrijwilliger sluit u aan bij een bestaande groep vrijwilligers (Vrijwillige (Terminale) Thuiszorg), die regelmatig samenkomen en die diverse cursussen aangeboden krijgen. U werkt vrijwel altijd zelfstandig, maar er is wel voortdurend afstemming mogelijk met andere vrijwilligers en de (vrijwillige) coördinatoren. Vaak vormt u met een of twee mede-vrijwilligers een groepje waarop mantelzorgers kunnen terugvallen en waarmee u afstemt wanneer en welke ondersteuning nodig is. Kunt u zelfstandig werken? Bent u flexibel inzetbaar? Wilt u graag iets betekenen in deze bijzondere fase van iemands leven? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvend gesprek met één van onze coördinatoren. Inzet kan plaatsvinden in ons werkgebied: gemeenten Eersel, Bladel, Bergeijk, Waalre en Reusel (afhankelijk van wat jouw mogelijkheden zijn).

Structureel
Eindhoven

Keukenprinsen-en-prinsessen opgelet!

Sint Annaklooster

Hospice de Regenboog (Eikenburg) maakt deel uit van Sint Annaklooster en biedt zorg in de laatste levensfase. Een team van medewerkers en vrijwilligers verleent hier hartverwarmende, kleinschalige, specialistische zorg op maat. Bij deze hartverwarmende zorg hoort ook het klaarmaken en serveren van de warme maaltijd, helemaal naar wens van onze gasten. We zijn gestart met een pilot genaamd "Vers koken". We zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Vind je het leuk om het verschil te maken en iets waardevols toe te voegen aan iemands dag? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor aanmelden of meer informatie neem je contact op met Jackelien door een bericht te sturen.

Structureel
Eindhoven, Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Enthousiaste turntrainers voor kinderen!

PSV Gymnastiek

Als turntrainer bij PSV Gymnastiek in Eindhoven of Nuenen kom je in een team dat zich met veel plezier inzet voor de kinderen door de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk voor te bereiden. De trainers geven gevarieerde lessen en gebruiken hiervoor verschillende (veilige) toestelsituaties. We proberen de kinderen zo naar een hoger niveau in het turnen of bewegen te begeleiden. Om deze begeleiding zo goed mogelijk vorm te geven, is het ons streven om elke les door twee volwassen trainers te laten geven. Plezier staat voor zowel trainer als turner centraal! Intern leiden wij trainers op met behulp van de cursussen en trainingen van de KNGU. We vragen enthousiasme en leergierigheid. Leeftijd en ervaring zijn daarbij minder belangrijk. Onze trainsters worden niet betaald, waardoor het dus een vrijwilligersfunctie is. PSV Gymnastiek is een gymnastiekvereniging met lessen in diverse disciplines zoals bijvoorbeeld turnen, acrobatische gymnastiek en 55+ fitgym. Zoals onze letters kunnen verraden is onze visie om op een plezierige manier, samen veilig te bewegen. Om onze huidige leden en nog meer kinderen te laten gymmen, zijn we op zoek naar helpende handen bij de verschillende locaties en staan open voor eventuele uitbreiding. Naast de wekelijkse lessen organiseren we onder andere met de trainers en assistenten elk jaar clubkampioenschappen en een kamp waar je ook een bijdrage aan zal gaan leveren. We verwachten vooral affiniteit met de doelgroep (voornamelijk kinderen) en leergierigheid om zelf nieuwe dingen te leren en kinderen nieuwe dingen te leren. We streven naar een goede communicatie tussen trainers, leden en ouders. Je vertegenwoordigt de vereniging naar ouders en leden en we verwachten dan ook je onze normen en waarden uitdraagt. We verwachten dat je leergierig bent en bereid om via cursussen en van andere trainers te leren om beter te worden in het trainersvak. We bieden de mogelijkheid aan om interne opleidingen te volgen via de KNGU. Zo kun je je blijven ontwikkelen in het trainersvak en leer je nog meer over het technische en het sociale aspect van het turnen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jezelf steeds uit te dagen door bijvoorbeeld andere disciplines binnen de turnsport te leren kennen of met behulp van nieuwe materialen je lessen te blijven ontwikkelen. Ons team werkt graag hard, maar vindt het ook belangrijk om plezier te hebben, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse nieuwjaarsborrel.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Beauty time

Archipel Zorggroep

Voor een verwen activiteit voor de cliënten van Dommelhoef zijn ze op zoek naar iemand die blij wordt van het geven van hand en nagelverzorging. Wat vragen wij? Een warme hand om tijdens een fijn 1 op 1 moment de cliënten te voorzien van mooie verzorgde nagels al dan niet met een mooi nagellakje. Of een heerlijk gezicht maskertje met aandacht gegeven dit hoeft niet professioneel maar wel met respect en de beste intenties. Heb je tijd op vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur? of vind je dit leuk om te doen op een ander moment? Neem contact met me op zodat we samen kunne kijken wat het best in jou leven past.

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Met jouw inzet help je slachtoffers

Slachtofferhulp Nederland

Maak het verschil Op verschillende locaties door heel Nederland is Slachtofferhulp Nederland op zoek naar vrijwilligers die slachtoffers helpen en ondersteunen. Met jouw luisterend oor en praktisch advies kun je hét verschil maken voor mensen die net iets ingrijpends hebben meegemaakt. Word vrijwilliger: bied slachtoffers in emotionele en praktische ondersteuning Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers en nabestaanden na een strafbaar feit, verkeersongeval, calamiteit of een andere onverwachte ingrijpende gebeurtenis. Zij kunnen bij ons terecht voor emotionele steun, praktische ondersteuning (zoals hulp bij het aanvragen van schadevergoeding) en ondersteuning in het strafproces. Jaarlijks helpen wij honderdduizenden slachtoffers en nabestaanden persoonlijk of online. Daarnaast helpen wij de mensen rondom het slachtoffer met tips en advies. Slachtofferhulp Nederland is een landelijke organisatie met 25 locaties. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder. Dit wordt jouw werk Na een ingrijpende gebeurtenis spelen er allerlei emoties en krijgen slachtoffers en nabestaanden met verschillende instanties te maken. Je hebt namens Slachtofferhulp Nederland persoonlijk contact met slachtoffers. Je bekijkt welke hulp ze nodig hebben en biedt emotionele en praktische ondersteuning. Soms is één gesprek voldoende, soms heeft iemand meer ondersteuning nodig. Zo nodig verwijs je door voor vervolghulp.

Structureel
Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Arnhem, Tilburg, Maashorst, Echt-Susteren

Ledencoördinator - Lymevereniging

Lymevereniging

Heb jij een passie voor organiseren en ondersteunen? Meld je dan aan als ledencoördinator! Zonder leden geen Lymevereniging, dus daarom willen we hen goed ontvangen, ondersteunen en zorgen dat zij zich gehoord voelen! Kan vanuit huis en bijscholing mogelijk! WAT GA JE DOEN ALS LEDENCOÖRDINATOR? 1️⃣💚 Nieuwe leden welkom heten: Nieuwe leden bedanken, welkom heten en een welkomstpakket toesturen. 2️⃣🙋 Aanspreekpunt voor leden: Een plek zijn waar leden al hun vragen kunnen stellen en om hulp kunnen vragen. 3️⃣📊 Relatiebeheer & tevredenheid inventariseren van leden: Zorgen dat leden zich gehoord en verbonden met de vereniging voelen en zorgen dat mogelijke problemen snel opgepakt kunnen worden. 4️⃣📞 Contact rondom contributie: Leden helpen bij vragen rondom contributie en contact opnemen over niet betaalde contributie. 5️⃣📣 Ledenwerving: Nadenken over wervingsstrategieën en samenwerken met andere afdelingen om deze in te zetten. ✅ VOORDELEN VAN DEZE FUNCTIE 💚 Kan vanuit huis 💚 Tijd zelf indelen 💚 Goede begeleiding 💚 Mogelijkheid tot co-werken 💚 Mogelijkheid tot scholing 💚 Vrijwilligersvergoeding 💚 Onkostenvergoeding 💚 Taken afgestemd op jouw capaciteit 💪 EIGENSCHAPPEN DIE VAN PAS KUNNEN KOMEN: Sociaal & beleefd Klantenservice-mindset Communicatievaardigheid Feedback van vrijwilligers kunnen verwerken Maatwerk kunnen leveren. Elke vrijwilliger met wie je contact hebt is anders. 🙋 Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de leden van de Lymevereniging? Stuur ons dan zeker een berichtje! We willen kandidaten ruim de tijd geven om zich aan te melden. Daarom wordt er in februari contact opgenomen met alle kandidaten voor een kennismakingsgesprek.

Structureel
Eindhoven

Relaxed maatje gezocht voor Denise 41 (E602)

MEE De Meent Groep

Hi! Ik ben Denise, 41 jaar jong, heb een leuke baan en woon zelfstandig in Eindhoven. Ik zoek een relaxed persoon als maatje om samen leuke dingen te gaan doen. Ik heb een LVB en ben slechthorend maar ik kan prima met je praten. Mijn passie is fotografie, surfen vind ik ook superleuk en hou ervan om lekker te gaan lunchen of eten. Samen naar de bios gaan lijkt me ook chill, en misschien heb jij leuke deeën wat we kunnen gaan doen? Neem contact op met MEE en hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!

Structureel