csrf
PSVvoorelkaar logo
PSVvoorelkaar

Een dame helpen bij het lezen van braille

Een dame, die in peppelrode woont, krijgt sinds kort les in Braille. Ze zou het graag beter onder de knie willen krijgen, door vaker te gaan oefenen. Wie wil hara daarbij helpen?

Lees meer

structureel

Eindhoven

Taal & lezen

Beschrijving

Een dame, die in peppelrode woont, krijgt sinds kort les in Braille.
Ze zou het graag beter onder de knie willen krijgen, door vaker te gaan oefenen.
Wie wil hara daarbij helpen?

Praktische informatie

Wekelijks 10 tot 16 uur

Locatie

Eindhoven

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Onderwijs & educatie
Sociaal & welzijn

Categorie

Taal & lezen
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Stichting Vitalis woonzorg groep

Eindhoven

Met bewoners naar de markt op dinsdag ochtend

Stichting Vitalis woonzorg groep

De bewoners van Vitalis Vonderhof (verpleeghuis gericht op ouderenzorg) vinden het erg leuk om elke dinsdagochtend naar de markt te gaan in Eindhoven. Om zoveel mogelijk bewoners hier van te kunnen laten genieten, hebben we extra handjes nodig. Wanneer jij ons komt helpen betekent dat voor een van onze bewoners een gezellige morgen waar hij/zij écht naar uit kan kijken. Wij gaan met een groep naar de markt en bewoners krijgen zo de kans zelf hun boodschappen in te slaan, even lekker buiten te zijn én een gezellig praatje te maken. Wat moet je doen? Je bent om 09:45 aanwezig op Vonderhof om gezamenlijk naar de markt te vertrekken. Rond 12:00 zal je weer klaar zijn en heb jij iemands dag gemaakt! Wil jij ons helpen? Stuur mij dan een berichtje, dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie/thee!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Hulp op de PG afdeling (Psychogeriatie)

Stichting Vitalis woonzorg groep

Hallo! Deze aanvraag geldt voor Vitalis Vonderhof afdeling de Klaproos. Hier vormen wij een fijne groep van bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Vitalis is een ouderenzorg instelling. Wij geloven in 'de kunt van gelukkig ouder worden'. Mensen wonen vaak binnen Vonderhof omdat zij zorg nodig hebben. Naast zorg hebben zij net als jij en ik behoefte aan gezelligheid en een prettige dag invulling. Denk hierbij aan 1 op 1 activiteiten zoals het leggen van een puzzel, een praatje, samen naar buiten gaan, luisteren naar muziek ect. Daarnaast zijn wij opzoek naar iemand die een fijne sfeer kan brengen in de woonkamer. Samen met de afdeling mag je afstemmen waar behoefte aan is, waar jouw kracht ligt of wat de dag simpelweg te bieden heeft. Je krijgt hier uiteraard begeleiding bij, maar hebt aan de andere kant ook ruimte om eigen ideeën mee te brengen. Een beetje achtergrondinformatie: Wij zijn opzoek naar iemand die het leuk lijkt om te werken met ouderen binnen de psychogeriatrie. (Psychogeriatrie betekent dat iemand symptomen kan hebben die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan dementie of alzheimer.) Nu denk je misschien al snel aan een gesloten afdeling, maar dat is bij ons niet het geval! Elke bewoner mag en kan zich vrij rond bewegen bij ons door het huis of onze buitenplaatsen. Dit kunnen wij op een veilige manier bieden doordat onze deuren zijn afgesteld op een 'tag' die bewoner draagt. Wij noemen het 'Leefcirkels'. Mocht je dit interessant vinden, dan leggen wij het graag aan je uit wanneer je een bezoek brengt aan Vonderhof! Wanneer hebben wij jouw hulp nodig? Dagen/tijden zijn in overleg met de afdeling. Waar? Vitalis Vonderhof, Bernhardplaats 1. Heb jij affiniteit met onze doelgroep, weet jij onze bewoners op een prettige manier te motiveren om deel te nemen aan een activiteit of sta jij er voor open om dit bij ons te komen leren? Reageer dan! Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Groetjes!

Structureel
Eindhoven

Woensdag middag wandelclub!

Stichting Vitalis woonzorg groep

Vitalis Vonderhof is een hip verpleeghuis gelegen tussen het centrum van Eindhoven en Strijp. Hier durven wij out of the box te denken en geen activiteit is de gek voor ons. Elke woensdagmiddag gaan wij met een leuke club vrijwilligers en bewoners wandelen. Soms naar het park, soms naar de ijssalon of de stad. Wij kunnen hierbij wel wat versterking gebruiken. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer bewoners met ons mee kunnen voor een frisse neus! Je bent hier rond 13:30/13:45 om te verzamelen en we zijn om 16:00 meestal weer terug. Lijkt het jou leuk om eens met ons mee te wandelen om te kijken of het iets voor je is? Laat het me weten en ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Donderdagmiddag naar de stad met bewoners!

Stichting Vitalis woonzorg groep

Vitalis Vonderhof is een hip huis gelegen tussen het centrum van Eindhoven en Strijp. Hier durven wij out of the box te denken en geen activiteit is de gek voor ons. Wij vinden het belangrijk dat bewoners zo veel mogelijk de kans krijgen om er lekker op uit te gaan! Daarom gaan wij (onder andere) elke donderdagmiddag met een leuke club vrijwilligers en bewoners wandelen naar de stad. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld wat winkeltjes afstruinen, een boodschap doen of een terrasje pakken als ze dat willen. Wij kunnen hierbij wel wat versterking gebruiken. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer bewoners met ons mee kunnen voor een frisse neus en een winkelmiddag! Wat moet je doen? Je bent hier rond 13:30/13:45 om te verzamelen. We lopen dan gezamenlijk met bewoners en vrijwilligers naar de stad waar we (afhangend van de wens van bewoner) opsplitsen zodat ieder hetgeen in de stad kan bezoeken waar wens naar is. Rond 16:00 zijn we meestal gezamenlijk weer terug en heb jij iemands dag gemaakt! Lijkt het jou leuk om eens met ons mee te naar de stad te gaan om te kijken of het iets voor je is? Laat het me weten en ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Begeleiding bezoekers dagbesteding

Stichting Vitalis woonzorg groep

Voor de dagbesteding in Wilgenhof zijn wij op zoek naar een vrijwilliger(s) die ondersteuning willen bieden bij het dagprogramma van de bezoekers. Bij de dagbesteding komen bezoekers met geheugenproblematiek die enige steun en begeleiding nodig hebben om de dag goed door te brengen. Samen met een activiteitenbegeleidster zorg je ervoor dat bewoners zich op hun gemak voelen en worden activiteiten aangeboden die passend zijn voor de individuele bezoeker. Momenteel hebben wij een vacature voor vrijwilligers op: dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend. De ochtenden zijn van 09.30 uur tot 13.00 uur en de middagen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Van de vrijwilliger vragen wij wel enige zelfstandigheid bij het uitvoeren en begeleiden van activiteiten.

Structureel
Eindhoven

Begeleiding bij wandelgroepen /individueel

Stichting Vitalis woonzorg groep

Voor diverse wandelgroepen en aanvragen van individuele bewoners zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Zeker met de zomer in het vooruitzicht is naar buiten gaan en wandelen een mooie activiteit voor bewoners. Omdat sommige bewoners van onze locatie rolstoelgebonden is het noodzakelijk dat de vrijwilliger hiermee goed overweg kan. Hiervoor kun je als vrijwilliger een korte scholing volgen bij Vitalis.

Structureel
Jongeren
(kleine) groepen
Eindhoven

Ondersteuning bij activiteiten in de avond

Stichting Vitalis woonzorg groep

Op dinsdag- donderdag- en zaterdagavond bieden we activiteiten de bewoners aan, om ze nog een zinvolle invulling na het avondeten te geven. Deze activiteiten vinden plaats op de begane grond. Ze worden begeleidt door een medewerker van het huis. Het zou fijn zijn als er vrijwilligers kunnen ondersteunen, zodat we meer bewoners van de afdleingen kunnen halen. Belangrijk is wel dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen met dementie. tijden zijn van 18.00 tot 20.00 uur. We zoeken nu vooral vrijwilligers voor dedinsdagavond

Structureel
Eindhoven

Bingo Heroes gezocht

Stichting Vitalis woonzorg groep

Ben jij samen met je collega's op zoek naar een betekenisvolle groepsactiviteit? Bij de verpleeghuizen van Vitalis hebben jullie de perfecte kans om een onvergetelijke middag te creëren voor onze bewoners, vol gezelligheid en bingo-plezier! Wat houdt deze middag in? Jullie worden met open armen verwelkomd. Vervolgens gaan we gezamenlijk onze bewoners uit hun kamers ophalen voor een middag vol bingo-avontuur. Een van jullie mag de rol van "omroeper" op zich nemen en de cijfers omroepen, terwijl de rest van de groep zich tussen de bewoners mengt. Hier ontstaan vaak leuke en verassende gesprekken. Na de bingo is er een welverdiende pauze met een heerlijk kopje koffie, waarbij er volop ruimte is voor gezellig nakeuvelen. Zo eindigt de middag vol gezelligheid. Interesse? Of heb je een ander leuk idee voor een groepsactiviteit? Neem vooral contact met me op!

Eenmalig
(kleine) groepen
Eindhoven

Jullie stappen maken onze ouderen blij!

Stichting Vitalis woonzorg groep

Hebben jij en je vrienden of collega's zin in een dag in de buitenlucht en gezelligheid met ouderen? Bij de verpleeghuizen van Vitalis bieden we jullie de kans om samen met onze ouderen op pad te gaan en hun een onvergetelijke dag te bezorgen! Wat houdt zo'n dag in? Jullie gaan samen met ouderen op pad. Denk aan een bezoek aan de markt of een lekkere wandeling in het park. Na deze avonturen sluiten jullie af met een heerlijk kopje koffie, waarbij er volop ruimte is voor gezellige gesprekken en het delen van ervaringen. Jullie rol: Zonder jullie kan deze wandeltocht niet doorgaan. De wandeltochten worden extra bijzonder door jullie betrokkenheid. Veel bewoners maken gebruik van een rolstoel, dus het zou fantastisch zijn als er armen beschikbaar zijn om hen te duwen. Meestal gaan we in de middag van 14 - 16 op pad. Interesse? Laat het me weten! Het liefst via Whatsapp.

Eenmalig
(kleine) groepen
Eindhoven

Uitstapjes voor bedrijfsvrijwilligers

Stichting Vitalis woonzorg groep

De kunst van gelukkig ouder worden. Geven jullie onze ouderen extra geluksmomentjes? Iedereen voelt zich weleens eenzaam. Maar bij mensen ouder dan 85 jaar zegt 66% dat ze zich eenzaam voelen. Als vrijwilliger kun je het verschil maken. Door samen dingen te doen en aandacht te geven. Deze activiteit draait helemaal om Vitamine A van Aandacht. Goed doen maakt gelukkig, en het werkt twee kanten op. Voor jou en de ouderen. Vitalis werkt dan ook graag samen met bedrijven. Jullie medewerkers en extra handen, aandacht en middelen maken het mogelijk dat onze bewoners mee kunnen met een bijzonder uitje. Veelgehoorde wensen zijn: uitstapjes naar dierenpark, museum of strand. Stel je voor dat je jaren geleden met je voeten in de zee bent geweest..., omdat je altijd afhankelijk bent van iemand anders om daarheen te gaan. Dat kan de situatie zijn voor de ouderen die je mee uit neemt voor een dagje naar het strand. We hebben jouw gezelschap en helpende handen nodig om te helpen met een speciale rolstoel voor het strand en ze naar het water te begeleiden. We hebben ook genoeg wensen dichterbij huis: DAF museum, Philips museum, een rondleiding door het stadion van PSV, Van Gogh museum Nuenen, Kasteeltuin Arcen, Dierenrijk Nuenen, een boottocht in de Biesbosch, het Boerenbontmuseum, Prehistorisch Dorp of een dierenboerderij op de Vitalis locatie met bijv. Roels Beestenboel of een dansmiddag met Het DansPaleis op één van onze locaties. Vitalis zorgt voor het draaiboek en natuurlijk voor professionele begeleiding van de activiteit. Om bovenstaande activiteiten mogelijk te maken hebben we extra budget nodig voor het vervoer, entree en een hapje en drankje. Heb je interesse namens een bedrijf uit de Brainport regio? Het handigste is dan om me even een Whatsapp te sturen en dan neem ik contact met je op.

Eenmalig
(kleine) groepen

Anderen bekeken ook

Eindhoven

Een gezellig wandel en/of fietsmaatje (E481)

MEE De Meent Groep

Hoi! Ik ben Jan en ben 49 jaar oud. Ik ben op zoek naar wat extra sociale contacten. Ik ben een gezellige en sociale man die zowel goed kan vertellen als luisteren. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Een paar keer per week pak ik mijn fiets en rijd ik kortere en langere afstanden. Wanneer ik niet fiets kijk ik graag naar televisieprogramma’s. Hierbij kun je denken aan: de rijdende rechter of beste zangers. Maar ik kan ook enorm genieten van een leuke thriller of actiefilm. Vanwege mijn autisme is het voor mij een uitdaging om dingen niet te snel in te vullen en er een conclusie uit te trekken. Daarom zoek ik iemand die eerlijk en open is in de communicatie, zodat ik hiervan kan leren. Denk je dat jij (man) mij hierbij kan helpen en houd je daarnaast van een goed gesprek, wandeling of fietstocht? Dan zou ik graag kennis met je maken.

Structureel
Eindhoven

Piet is op zoek naar contact (E507)

MEE De Meent Groep

Hoi! Mijn naam is Piet en ik ben 77 jaar. Ik ben een vriendelijke man met een passie voor leuke dingen verzamelen, zoals knuffels en mooie beeldjes. Ik heb autisme en het is niet altijd makkelijk voor mij om contact te maken, daarom ben ik op zoek naar een maatje. Om te kletsen, misschien soms hulp bij een klusje in de tuin of samen erop uit te trekken! Ik ben slecht ter been, maar met mijn scootmobiel kom ik overal. Lijkt het jou leuk om kennis te maken? Neem dan contact op met MEE!

Structureel
Eindhoven

Lieve oppas gezocht voor Koen van 4 (E508)

MEE De Meent Groep

Hallo vrijwilligers, De ouders van Koen zijn op zoek naar een lieve, zorgzame oppashulp (v) voor Koen op vrijdagavond, zaterdag of zondag voor 2 uurtjes. Koen is een lief jongetje van 4 jaar oud met een autisme spectrum stoornis. Koen kan (nog) niet praten en vraagt veel aandacht en sturing. Hij is lief en sociaal in de omgang met andere mensen, lacht veel en is al met al een heel vrolijk kindje. Koen vindt het heerlijk om lekker buiten te spelen en klimt en klautert graag. Bij minder goed weer kan hij zich goed vermaken met een binnen activiteit zoals tekenfilms kijken. Koen heeft een tweelingzusje, maar Koen vraagt wel het meeste aandacht. Ouders zouden het daarom erg fijn vinden om in het weekend even wat meer tijd te besteden aan hun dochtertje. Wil jij je steentje aan dit gezin bijdragen en zou je het leuk vinden om in de weekenden 2 uurtjes met Koen te spelen? Dan horen wij graag van jou!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Gastdocent Humanitair Oorlogsrecht vrijwillig

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Rode Kruis is de grondlegger van het Humanitair Oorlogsrecht (HOR). Eén van de taken van het Rode Kruis is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kennis opdoen van dit recht. Want kennis van de regels kan schendingen in de toekomst voorkomen. Dat geldt in oorlogstijd, maar ook wanneer er vrede is. Daarom geeft het Rode Kruis gastlessen HOR op het voortgezet- en middelbaarberoepsonderwijs, en bij verenigingen. Hiervoor zijn we op zoek naar Gastdocenten. Wat zijn je taken: - In tweetallen gastlessen Humanitair Oorlogsrecht verzorgen; - Vrijwillig het belang van HOR uitdragen, vanuit de Rode Kruis grondbeginselen; - Up-to-date blijven over de ontwikkelingen van het Humanitair Oorlogsrecht; - Rapporteert terug over gegeven voorlichtingen aan de coördinator; - Ervaringen uitwisselen in teambijeenkomsten in Noord-Brabant.

Structureel
Eindhoven

Noodhulpteamlid (vrijwillig)

Rode Kruis afdeling Brabant Zuidoost

Het Noodhulpteam treedt op bij grootschalige ongevallen en rampen en werkt samen met ambulancepersoneel en andere medische professionals. Je werkt in georganiseerd verband en samen met andere teamleden zorg je voor het inrichten van de opvanglocatie, het opvangen van lichtgewonde slachtoffers en je voert eerste hulp handelingen uit. Je bent mede verantwoordelijk voor het signaleren en doorverwijzen van letsels en/of aandoeningen waarvoor verpleegkundigen of andere medische professionals geraadpleegd moeten worden. Wat is je profiel: - Je bent bereid de aangeboden opleidingen en trainingen te volgen; - Je bent een echte teamspeler, flexibel en sterk in communiceren; - Je krijgt bij voorkeur van je werkgever de ruimte om direct je werkplek te verlaten bij een oproep; - Je bent mobiel bereikbaar, bereid een pager te dragen en hierdoor inzetbaar binnen 15 minuten; - Je bent stressbestendig en fysiek in staat om alle taken uit te voeren.

Structureel
Eindhoven

Mooi mens gezocht :-) E610

MEE De Meent Groep

Hi! Ik ben Suzan, 39 jaar jong en woon vlakbij het centrum in Eindhoven. Ik heb celebrale parase. Ondanks die rolstoel ga ik zeker niet bij de pakken neer zitten. Ik ben een open minded persoon, kan goed luisteren en ben positief ingesteld. Sinds een paar jaar woon ik in Eindhoven en heb nog niet zo veel sociale contacten. Ik sta open voor mooie mensen waar ik een vriendschap mee kan opbouwen. Ik houd van een goed gesprek voeren, bv over spiritualiteit en ik vind het daarnaast ook belangrijk om te kunnen lachen en lol te maken. Wanneer en hoe vaak we afspreken doen we natuurlijk in overleg, ik ben flexibel hierin. Als we een goede klik hebben komen we daar wel uit samen. Lijkt het je leuk om kennis te maken? Neem dan contact op met MEE en hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!

Structureel
Eindhoven

Met bewoners naar de markt op dinsdag ochtend

Stichting Vitalis woonzorg groep

De bewoners van Vitalis Vonderhof (verpleeghuis gericht op ouderenzorg) vinden het erg leuk om elke dinsdagochtend naar de markt te gaan in Eindhoven. Om zoveel mogelijk bewoners hier van te kunnen laten genieten, hebben we extra handjes nodig. Wanneer jij ons komt helpen betekent dat voor een van onze bewoners een gezellige morgen waar hij/zij écht naar uit kan kijken. Wij gaan met een groep naar de markt en bewoners krijgen zo de kans zelf hun boodschappen in te slaan, even lekker buiten te zijn én een gezellig praatje te maken. Wat moet je doen? Je bent om 09:45 aanwezig op Vonderhof om gezamenlijk naar de markt te vertrekken. Rond 12:00 zal je weer klaar zijn en heb jij iemands dag gemaakt! Wil jij ons helpen? Stuur mij dan een berichtje, dan bespreken we samen de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie/thee!

Structureel
Jongeren
Eindhoven

Jij maakt het verschil!

Sint Annaklooster

Deel jij onze passie voor hartverwarmende zorg en wil je iets voor een ander kunnen betekenen waar je waardering en heel veel dankbaarheid voor terug mag verwachten? Dan is vrijwilligerswerk iets voor jou! We werken voor cliënten in alle delen van Eindhoven. Voor enkele cliënten zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken, een praatje te maken, de krant te lezen of een wandeling te maken. Er is zoveel mogelijk! Heb je interesse, aarzel niet. Ik geef je vrijblijvend alle informatie. Jij kan het verschil maken!

Structureel
Sittard-Geleen, Venray, Eindhoven, Boxtel, Tilburg

Vrijwilliger Restoring Family Links

Rode Kruis Regio Zuid - (Brabant / Zeeland / Limburg)

Niet weten waar je vader, moeder, broer of zus is. Dat is elk jaar voor duizenden mensen de harde realiteit. Zij zijn het contact met hun dierbare verloren als gevolg van een oorlog, conflict, natuurramp of migratie. Waar begin je met zoeken? Het Rode Kruis helpt met het zoeken naar vermiste familieleden en het herstellen van het contact. Dat doen we samen met het Internationale Rode Kruis Comité (ICRC) en alle nationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen. Met behulp van dit netwerk kunnen we op veel plaatsen in de wereld een zoektocht beginnen. Wil jij bijdragen bij het vinden en in contact brengen van familie? Dan is deze functie bij Restoring Family Links (RFL) iets voor jou! Wat ga je doen? Als RFL-vrijwilliger ontvang je de hulpvragers op een kantoor van het Rode Kruis, voer je gesprekken (al dan niet via een tolk) en vul je samen een digitaal (opsporings) formulier in. Je informeert daarbij de hulpvrager over de (on)mogelijkheden van de RFL-diensten. Je biedt een luisterend oor en stimuleert hulpvragers om ook zelf te blijven zoeken met behulp van zoektips. Daarnaast onderhoud je contacten met hulpvragers en met de beroepskrachten op de afdeling Migratie en Restoring Family Links over de voortgang van een hulpverzoek. Je zorgt ervoor dat de (tussentijdse) resultaten van het hulpverzoek tijdig worden teruggekoppeld. Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratie van opsporingsverzoeken in het CRM-registratiesysteem. Wie ben jij? • Je hebt affiniteit met hulpvragers met diverse achtergronden en kunt goed grenzen stellen. • Je bent communicatief vaardig, geduldig en hebt een groot empathisch vermogen. • Je kunt goed in teamverband werken, feedback geven en ontvangen. • Je kunt ordelijk en systematisch werken, daarbij overzicht houdend op steeds veranderende informatie. Wat verwachten we • Jij kunt goed omgaan met een computer, Microsoft Office 365-pakket, het internet en bij voor-keur bekend met een registratiesysteem en/of CRM. • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, ken-nis van een derde taal is een pré. • Je bent bereid te reizen (m.n. binnen de regio) en minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor 4 tot 8 uur per week, voornamelijk op de maandagen. Wat bieden we? • Zinvol, leerzaam en interessant vrijwilligerswerk. • Trainingen om het werk goed uit te kunnen voeren en onbeperkt toegang tot een online e-learning platform. • Een gedreven team van vrijwilligers en beroepskrachten om mee samen te werken. • Een prettige werkomgeving met een internationaal karakter. • Reiskostenvergoeding op declaratiebasis indien nodig. • Voor deze functie is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verplicht. Deze is kosteloos voor vrijwilligers van het Rode Kruis. Achtergrond informatie Het Rode Kruis, dat zijn we allemaal. Met elkaar zijn we een wereldwijd netwerk van mensen. Een collectief dat samenwerkt met een doel: mensen in nood helpen. Zonder vrijwilligers is het Rode Kruis nergens. Als vrijwilliger sta jij er wanneer dat nodig is, want in tijden van nood staat niemand alleen. Een van de oudste en wereldwijd aangeboden Rode Kruis-diensten is Restoring Family Links (RFL). RFL valt onder de afdeling Migratie en Restoring Family Links en wordt aangestuurd vanuit het Verenigingskantoor in Den Haag. In het land zijn er in totaal zes vrijwilligersteams werkzaam: in Groningen, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Voor ons team in Eindhoven zoeken wij z.s.m een vrijwilliger die graag wil bijdragen aan deze bijzondere Rode Kruis dienst. Het team in Eindhoven is werkzaam op maandag en voert één keer per maand intakegesprekken in Heerlen. De RFL dienstverlening willen we continu blijven verbeteren om de hulpvrager zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die openstaat voor verandering en voor eventuele wijzigingen in de functieomschrijving. Geïnteresseerd? Volg je hart en reageer nu.

Structureel